Welke jaloezieën passen het best in uw huis?

Wilt u altijd precies de juiste hoeveelheid zonlicht kunnen kiezen en bent u ook gesteld op uw privacy? Dan zijn jaloezieën waarschijnlijk de juiste keuze voor u! Jaloezieën zorgen bovendien voor eenheid en een ruimtelijk gevoel.

Maar hoe kiest u de juiste jaloezieën? Ze zijn er immers in alle soorten en maten.

Wilt u een warme, landelijke uitstraling, dan is hout wellicht een fijne keuze voor u. Heeft uw woning een industriële uitstraling, dan zijn aluminium jaloezieën lekker strak. Ook zwarte jaloezieën van een ander materiaal kunnen zeer goed passen binnen deze interieurstijl.

En dan de volgende stap… wat voor kleur kiest u?

Kleuren zijn erg belangrijk voor de uitstraling van een ruimte. Wilt u eenheid, rust en sfeer? Laat dan de kleuren van uw interieur terugkomen in de raamdecoratie. Wilt u een eyecatcher? Kies dan voor contrast of een mooie combinatie van tinten. Een lichte kleur zorgt ervoor dat een vertrek ruimtelijk oogt, terwijl een donkere kleur veel mensen eerder een gevoel van geborgenheid geeft.

Met de jaloezieëncollectie van dib kunt u elk gewenst effect bereiken – er is een dib jaloezie voor elk interieur. Kom langs bij één van de ruim 300 dib partners en laat u inspireren!

Scroll naar boven