Jaloezieën

Onze collectie jaloezieën

Of u nu gaat voor een strakke, moderne, trendy, landelijke of open look & feel, er is altijd een dib jaloezie die bij uw woonwensen past. Onze collectie jaloezieën bestaat uit de lijnen Authentic wood, Natural bamboo, Aluminium industrial, Aluminium classic en Vinyl wood.

Op zoek naar de juiste jaloezieën om de juiste sfeer te creëren? Onze ruim 300 partners helpen u graag met advies en hebben kleurstalen en samples voor u klaarliggen. De dichtstbijzijnde dib showroom vindt u hier.

De collectie houten jaloezieën van dib bestaat uit twee lijnen: Authentic Wood en Robust Wood. Authentic Wood is een klassieke lijn sfeervolle houten jaloezieën gemaakt van lindehout. Robust Wood heeft naast een robuust voorkomen ook een wat luxere matte uitstraling met een mooie nerf in de lamel.

De houten jaloezieën van dib zijn verkrijgbaar in meer dan dertig trendy en stijlvolle kleuren, van Parelwit tot Taupe en van Antraciet tot Rookgrijs. U kunt ook kiezen uit verschillende lamelbreedtes, deze lopen uiteen van 25mm tot 65mm. U kunt dib jaloezieën combineren met meer dan twintig kleuren ladderband in de breedtes 10mm, 25mm en 38mm.

Bamboo jaloezieën zijn ontzettend populair. Dit komt door de natuurlijke en matte uitstraling en het feit dat bamboo een zeer duurzaam product is. De lamellen zijn slank en in diverse fraaie tinten gebeitst, wat deze jaloezieën tot een sfeervolle, warme en subtiele vorm van raambekleding maakt.

De Natural Bamboo lijn van dib is verkrijgbaar in de kleuren Wit, Parelwit, Antraciet, Zwart, Vanille, Beuken, Honing, Rookgrijs, Taupe, Kastanje en Wenge. De lamelbreedtes lopen uiteen van 35mm tot 65mm.

Aluminium jaloezieën zijn licht, dun en zorgen voor een strakke uitstraling. Ze zijn in eindeloos veel kleuren verkrijgbaar, waardoor u ze makkelijk kunt combineren met andere kleuren in uw interieur.

dib heeft een trendy lijn aluminium jaloezieën, genaamd de Aluminium Industrial. Deze heeft tevens een Retro variant, waarbij de bovenbak open is gelaten en de werking van het mechaniek zichtbaar is. Dit is ook mogelijk bij de hout en bamboo jaloezieën . Deze Retro bovenbak wordt vaak toegepast in strakke, industrieel vormgegeven interieurs. Ook kun je de aluminium jaloezie een eigen touch geven door de bovenbak en de onderlat in hout af te werken, dit noemen we de Aluminium Classic. 

De aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar van 16mm tot 50mm breed.

Vinyl jaloezieën hebben de uitstraling van houten jaloezieën, maar zijn gemaakt van kunststof, PVC. Vinyl jaloezieën kunnen goed tegen vocht en zijn zeer geschikt voor uw keuken of badkamer. Ze zijn buigzamer dan hout en voordelig in aanschaf.

De Vinyl Wood lijn van dib bestaat uit negen houtkleuren en is verkrijgbaar in de lamelbreedtes 35mm, 50mm en 65mm.

Vind een dib showroom bij u in de buurt

dib heeft ca. 300 partners in het hele land
Scroll naar boven