Dibli en Plissé

Onze collectie dibli en plissé

Vanaf nu iedere ruimte verwennen met een dibli of plissé, ze zijn decoratief, functioneel en te combineren met een uitgebreid elektrisch programma waaronder de ‘top down – bottom up’.

Onze nieuwe dibli collectie bestaat uit de 25 mm en de bijzondere 45 mm serie, in duo-tone én full-tone unieke kleuren. Het grote verschil met plissé is dat de koorden in de dibli netjes zijn weggewerkt binnen het dubbele doek, daarentegen heeft de plissé juist een elegante uitstraling doordat het compact op plooit.

Hebben wij uw interesse gewekt? Onze partners helpen u graag met advies, wellicht kunnen zij u verassen met onze zorgvuldig samengestelde collectie.

De dibli blijft zomerdag heerlijk koel, terwijl winterdag de warmte juist behaaglijk binnen blijft. Dit komt door de honingraat structuur welke zorgt voor een schild van stilstaande lucht, dit werkt dusdanig isolerend dat het voor alle seizoenen een verrijking voor uw klimaat binnenshuis is.

Een uiterlijk kenmerk van de dibli is dat de systeemkoorden volledig zijn weggewerkt, oftewel geen zichtbare koorden en gaatjes meer in het doek. Dit geeft een rustig en doorlopend geheel.

Onze collectie dibli en plissé bestaat uit een variatie van unieke kleuren, waaronder 3 volledige fulltone series. Ook zijn er diverse mogelijkheden bij ons te verkrijgen, waaronder naast onze 25 mm serie een bijzondere 45 mm serie.

De dibli collectie is verkrijgbaar in een heel divers palet van stijlvolle kleuren gecombineerd in 15 verschillende series, ook zijn er verschillende oplossingen qua bediening en plaatsing van de dibli. Wat dacht u van moeiteloos met een afstandsbediening of zelfs gekoppeld aan uw telefoon de dibli bedienen naar wens!

Onze plissé collectie heeft als unieke eigenschap dat een deel van onze collectie is voorzien van een reflecterende coating, deze coating heeft isolerende eigenschappen. Dit draagt bij aan een prettig klimaat, zomerdag houdt het de ruimte koel, waarbij het winterdag juist de kou buiten houdt. Ook zitten er binnen onze collectie 2 brandvertragende series.

De plissé serie van dib is een gracieuze manier om een ruimte aan te kleden, het is een interessante oplossing met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Onze plissé collectie is te verkrijgen in een heel divers palet van stijlvolle kleuren, deze zijn verdeeld over 9 verschillende series. Daarbij zijn er tal van mogelijkheden voor de bediening, met een koord of laat u verassen door ons elektrische pakket met een uniek staaltje techniek, bedienen met een afstandsbediening of zelfs met uw telefoon. Laat u hierover informeren door een van onze partners.

De plissé collectie is een prachtige collectie met zeer veel mogelijkheden, van de bediening, tot de modellen en de kleurkeuzes.

8 series, voor ieder wat wils, keuzes voor de toekomst.

In combinatie met ons elektrische pakket heeft u een uniek staaltje techniek en materiaal tot uw beschikking om aan uw woonwensen te vervullen.

Vind een dib showroom bij u in de buurt

dib heeft ca. 300 partners in het hele land
Scroll naar boven