dib partners over de samenwerking

dib heeft meer dan 300 partners in het hele land. In deze post laten we enkele van hen aan het woord over de samenwerking met dib.

Home Made by Ree
Jasper, eigenaar: “Wij verkopen alleen raamdecoratie van dib en het Home Made By-merk. dib is een betrouwbare partner, met een accurate binnen- en buitendienst. Ze staan open voor suggesties en draaien er hun hand niet voor om, om zelf een klacht van een klant op te lossen. Fijn, want ook ík wil graag ontzorgd worden op de manier waarop klanten dat van ons verwachten. En dat doet dib.”

“De kwaliteit is goed, ze zijn betrouwbaar en de producten worden snel geleverd. Ik heb er trots op dat ik mag werken met de jaloezieën van dib.”

Gigantisch Wonen
Margreet, mede-eigenaar: “Ik vind de prijsstelling erg aantrekkelijk. dib hanteert een mooie prijs voor goede kwaliteit. We waren er direct van overtuigd dat we onze klanten goed kunnen bedienen met de jaloezieën van dib. We hebben dan ook al heel wat dib jaloezieën verkocht. In samenwerking met een aannemersbedrijf hebben we ook een aantal projecten gedaan waar we dib jaloezieën bij hebben gebruikt.”

“De demobox staat op de tafel waar we eigenlijk met alle klanten gaan zitten. Dat werkt erg goed, we geven veel samples mee.”

“Het contact met onze accountmanager Miranda en de binnendienst is erg goed. Ze zijn betrokken en handelen onze bestellingen snel af. Sowieso gaat bestellen erg makkelijk. Het bestelsysteem is handig ingericht, het is bijna onmogelijk om iets te vergeten. Wij zijn erg blij met de samenwerking en de geleverde kwaliteit.”

Scroll naar boven